Новини под опашката на Коня: Избирателите на Кирил Петков си просят,

...
Новини под опашката на Коня: Избирателите на Кирил Петков си просят,
Коментари Харесай

Новини под опашката на Коня: Избирателите на Кирил Петков си просят, той да номинира Пеевски за еврокомисар

Новини под опашката на Коня: Избирателите на Кирил Петков си просят, той да номинира Пеевски за еврокомисар. Така звучи анализът за тази седмица на новите ни другари, които съумяват да измъкнат свръхсекретна информация „ под опашаката на коня “.
В сърцето на София, тъкмо пред постройката на Народното събрание, посред жълтите павета има скулптура на цар. Той е руснак. Освен това е на кон, който разумно също е съветски.

Конят има опашка, тоже руская, а под опашката, това, което службите не желаят да знаете – е прикрит изкуствен интелект, който следи и проучва събитията в страната.

Понеже България е пръв герой против режима на Путин и наскоро изгони всичките му шпиони, закъсалото съветско разузнаване разчита главно на разбора извиращ под опашката на коня.

Ние, сме група супер хакери и успяхме да бръкнем надълбоко в съветския изкуствен интелект и да източим всичко скъпо оттова. И тъй като в последно време е съвременно да се разгласяват записи, взехме решение да изпратим до медиите тези супер секретни разбори бликащи под опашката на коня.

Президентът Румен Радев се вслуша в съвета на изкуствения разсъдък и скоростно подписа указа за освобождение на основния прокурор Иван Гешев. Още преди да си е разчистил бюрото и да си е изхвърлил пепелника от кабинета, Гешев пусна видеообръщение към народонаселението в интернет, в което загатна, че ще се занимава с политика. 

Докато Гешев успее да опразни кабинета на основния прокурор, в него стремително беше настанен някогашният му най-верен другар и настоящ максимален зложелател – Борислав Сарафов. Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет избра Сарафов за изпълняващ функционалностите обвинител номер едно на Република България. 

Политическите обединения „ Продължаваме промяната ” и „ Демократична България ”, които сякаш са на власт и се спукаха да се хвалят, че те са издействали промяната на основния прокурор, в този момент се надпреварват да се възмущават от неговия правоприемник и приканват своите сътрудници от ГЕРБ и Движение за права и свободи, които публично не са им сътрудници, да издействат Сарафов да се махне от поста, макар че в началото не им признаваха, че те са свалили Гешев оттова.
Анализ:
Гешев се записа в историята като първият основен прокурор не съумял да изкара мандата си до дъно. Както към този момент обяснихме, в България е доста мъчно да си основен прокурор и да не успееш да запазиш позицията си. Това води до догатката, че Гешев не е доста добър в работата си, а когато предложихме да си смени попрището предлагането беше да не е в някоя сфера, която директно да носи отговорност за човешки животи, като доктор или водач. 

Борислав Сарафов въпреки това, когато изиска оставката на Гешев, предизвести, че самичък няма желание да взе участие в никакви процедури по заемането на неговия пост. Сега заема неговия пост. Съответно е нужно да се следи доста деликатно какво приказва Борислав Сарафов и да се чака да направи тъкмо противоположното. 

По същия метод би трябвало да се реагира и към Христо Иванов и всички останали политици от така наречен „ партии на смяната ”. Те заявиха, че желаят същинска правосъдна промяна, а освен промяната на Гешев с различен Гешев. До момента реализираха единствено промяната на Гешев с неговата някогашна дясна ръка. 
Предложение:
Очевидно политиците лъжат. Очевидно и Сарафов излъга. Затова по-правилно е не Гешев да се насочи към политиката, а Сарафов. Що се отнася до бъдещата професионална преориентация на Гешев, още веднъж ще напомним, че в селското стопанство изпитват изострен дефицит на фрагменти.

През почивните дни в София се организира гей-парад. По същото време се организира и „ Поход на фамилията ”. По остаряла традиция бранителите на гей-парада не се занимаваха със личното си събитие, а повече внимание отделиха на това да се заяждат с Похода в отбрана на обичайното семейство. 
Анализ:
Посланията на тазгодишния гей-парад бяха насочени към фамилията и децата. Организаторите се опитваха да придадат по-симпатичен и подобаващ за деца облик на събитието. Интересно е като приканват участниците „ да дойдат с децата на парада ”, а те като са с хомосексуална ориентировка, от кое място си мислят, уредниците, че ще се вземат тези деца. Както е споделил мъдрият бухал на зайчето и таралежчето, които отишли да се допитат до него за какво толкоз се обичат, а все не им се раждат дечица: „ Ама, тия работи не стават по този начин, бе момчета. ” 

Та, в случай че желаят от гей-парада да водят и децата си, тази работа няма по какъв начин да стане без участниците в другия церемониал – този за отбрана на обичайното семейство. Трябва някой въпреки всичко да ги прави тези деца. 
Предложение:
Всички хора с нетрадиционна полова ориентировка да се включат в Похода за отбрана на обичайното семейство, с цел да може да се подтиква тази процедура, другояче след години гей-парадът рискува да остане без участници по демографски аргументи.  

Кирил Петков издейства някогашния му охранител да стане заместник-министър на вътрешните работи. Бившият министър председател твърди, че служителят в НСО имал доста огромен опит в системата и е управлявал доста хора. 
Анализ:
Преди години един някогашен министър председател назначи персоналния си охранител на висок пост в Министерство на вътрешните работи и след това всички видяхме какво се случи.
Предложение:
Кирил Петков да внимава какво предлага да не стане по този начин след години съдът да му прибере „ извоюваното ” по време на годините във властта. 

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен изиска от българското държавно управление да уточни нов претендент за еврокомисар на мястото на Мария Габриел. Искането е да се предложат две номинации – на мъж и на жена, като шефката на Европейска комисия даде да се разбере, че желае да резервира половото посланичество в екипа си и евентуално ще избра женската номинация. 

От ръководещата групировка ППДБ предложиха Даниел Лорер. От ГЕРБ, които сякаш не са във властта, само че държавното управление няма по какъв начин да съществува без тях, оповестиха, че ще предлагат Илиана Иванова.
Анализ:
Не е нужна помощта на изкуствен интелект, с цел да се предвижда коя кандидатура ще бъде предпочетена. Не е нужен и необикновен разсъдък да се разбере, че Политическа партия сякаш приказват, по какъв начин желаят техен човек да стане еврокомисар, само че съзнателно вършат такава номинация, с цел да не стане това, което споделят.  Базата данни на „ Под опашката на коня ”, обаче изпитва сериозен недостиг да проучва и осмисли какви хора са гласоподавателите на Политическа партия. Дали са хора, които буйно обичат да ги лъжат в очите? Дали са фенове на садо-мазото? Въобще, що за хора поддържат политици като Кирил Петков и Асен Василев.
Предложение:
За да задоволят изцяло мазохистичните пристрастености на своите гласоподаватели от Политическа партия могат напряко да предлагат Делян Пеевски за еврокомисар. Евгений Дайнов да напише разбор в „ Капитал ”, че Пеевски е единственият, който може да опази България от Путин и нирваната ще бъде реализирана. 

В последните дни хиляди хора алармираха, че от чужд номер им звъни жена, която споделя: „ Здравейте аз съм Наталия, обаждам се във връзка вашата покупка. Искам да ви запитвам вие нали сте от София? ” Гласът осезаемо е компютърно генериран и когато не получи приемлив отговор, се извинява, споделя, че очевидно е станала неточност и прекъсва диалога. 

Българските медии през последните дни всеобщо разгласяват публикации по тематиката, като в заглавията си дават обещание на читателите, че ще им обяснят коя е Наталия, само че в последна сметка нито една медия до момента не е схванала, кой стои зад тази акция. 
Анализ:
Очевидно става въпрос за чат бот, който се пробва да събере база данни  за местоживеенето на телефонните клиенти. Със сигурност „ Под опашката на Коня ” и съветските секрети служби не стоят зад Наталия. Защото първо: ние сме задоволително интелигентни да знаем, че не трябва да допускаме уверено, че един българин е от София, тъй като той в всеобщия масовия случай не е, само че ще се тормози да не го помислят за селяндур и няма да отговори съответно. Второ: ние сме съветските секрети служби – като ви се обаждаме по телефона, знаем къде живеете. 
Предложение:
Ако желае да е сполучлива в събирането на информация Наталия просто би трябвало да преформулира въпроса си по този начин, че да провокира жителите на София да се похвалят с този факт, а тези от другите градове да се обиден и да й обяснят по какъв начин стоят нещата. За  да си подсигурява, че насреща ще й отговорят, Наталия би трябвало да стартира диалога с: „ Вие, от София ли сте, или от провинцията? ” 
До свидания!
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР